SEO

 • MEGAMENU EN MEGADROPDOWN: EEN BLOG VOL TEGENSTRIJDIGHEDEN

  SCHRIJVER: // CATEGORIE: SEO, Tech, Usability

  Geen reacties

  Ja! Je hebt een website en die is echt supercool. Je hebt besloten in deze website 20.000 producten te gaan verkopen. Want hoe meer producten, hoe meer mensen kunnen kopen, kopen, kopen en hoe meer geld je dus kunt verdienen: that’s easy. Maar, want er is altijd een maar, is je productaanbod zo breed dat je genoodzaakt bent jouw supercoole website te voorzien van een megamenu? En het liefst wil je daar ook zo een kek, hip mega dropdown menu bij hebben. Hartstikke gaaf natuurlijk, maar is het ook handig voor je Google optimalisatie?  Lees gerust verder

 • NEEM SNELHEID SERIEUS: 10 TIPS

  SCHRIJVER: // CATEGORIE: Bedrijfskunde, SEO, Tech, Usability

  Geen reacties

  Meer dan eens krijg ik de vraag of ik ondernemers kan adviseren bij het kiezen van een hostingpartij die kan zorgen voor een snellere website. Ofwel: de website is te traag en de hostingpartij krijgt de schuld. Is dat terecht? Naar mijn mening niet helemaal. U kunt uw website zelf ook sneller maken.

  Lees gerust verder

 • DE BASIS VAN JE ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE!

  SCHRIJVER: // CATEGORIE: SEO, Tech, Usability

  Geen reacties

  Een technisch verhaal waar je een sterke maag voor nodig hebt.

  Het optimaliseren van je website om beter gewaardeerd te worden door Google, is tegenwoordig een onmisbaar onderdeel van je online strategie. Google staat aan de frontlinie van het internet en is vrijwel altijd de eerste partij die online issues signaleert en oplost. Waarom? Ze hebben de resources en het budget.  Door die insteek hebben ze eigenlijk een monopoliepositie wat betreft online.

  Lees gerust verder

 • BRIGHTONSEO, YOU WERE GREAT!

  SCHRIJVER: // CATEGORIE: Bedrijfskunde, SEO, Tech, Uncategorized

  Geen reacties

  Dat was het weer, de zesde editie van het almaar groter wordende 2 daagse congres BrightonSEO in, u raadt het al Brighton & Hove in East Sussex U.K.

  Samen met mijn collega Esther de Pooter ben ik dit jaar afgereisd naar deze prachtige plek om dit congres bij te wonen. Het congres werd georganiseerd in de prachtige Brighton Dome waar alles in het werk is gesteld om een zo goed mogelijk georganiseerd evenement neer te zetten, en dat is zeker gelukt.

  Lees gerust verder

 • DOMEINNAAM & HOSTING, LEKKER BELANGRIJK!

  SCHRIJVER: // CATEGORIE: Branding, SEO

  Geen reacties

  In mijn vorige post heb ik je bestookt met het belang van SEO voor ondernemers en de manier hoe je tegen SEO aan moet kijken. Het gaat verder dan een kunstje en je moet je dondersgoed beseffen wie je bent, waar je staat in de markt en op welke manier jij denkt je te kunnen onderscheiden van je online concurrentie.  Nu dus het vervolg! De basis van SEO, we gaan wat meer de diepte in dus ik zeg leesbril op en aantekeningenboekje on the side.
  Lees gerust verder

 • EEN SEO LIJSTJE OM NIET TE VERGETEN

  SCHRIJVER: // CATEGORIE: Bedrijfskunde, SEO, Usability

  Geen reacties

  Iedere ondernemer die ‘iets met online’ doet weet het intussen al, zoekmachine optimalisatie is min of meer onmisbaar. Er wordt alleen vaak heel moeilijk gedaan over zoekmachine optimalisatie terwijl er eigenlijk maar 1 stelregel is waar je aan moet voldoen: “Doe moeite voor je doelgroep, dan doet Google moeite voor jou!”
  Lees gerust verder