USABILITY

 • MEGAMENU EN MEGADROPDOWN: EEN BLOG VOL TEGENSTRIJDIGHEDEN

  SCHRIJVER: // CATEGORIE: SEO, Tech, Usability

  Geen reacties

  Ja! Je hebt een website en die is echt supercool. Je hebt besloten in deze website 20.000 producten te gaan verkopen. Want hoe meer producten, hoe meer mensen kunnen kopen, kopen, kopen en hoe meer geld je dus kunt verdienen: that’s easy. Maar, want er is altijd een maar, is je productaanbod zo breed dat je genoodzaakt bent jouw supercoole website te voorzien van een megamenu? En het liefst wil je daar ook zo een kek, hip mega dropdown menu bij hebben. Hartstikke gaaf natuurlijk, maar is het ook handig voor je Google optimalisatie?  Lees gerust verder

 • NEEM SNELHEID SERIEUS: 10 TIPS

  SCHRIJVER: // CATEGORIE: Bedrijfskunde, SEO, Tech, Usability

  Geen reacties

  Meer dan eens krijg ik de vraag of ik ondernemers kan adviseren bij het kiezen van een hostingpartij die kan zorgen voor een snellere website. Ofwel: de website is te traag en de hostingpartij krijgt de schuld. Is dat terecht? Naar mijn mening niet helemaal. U kunt uw website zelf ook sneller maken.

  Lees gerust verder

 • DE BASIS VAN JE ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE!

  SCHRIJVER: // CATEGORIE: SEO, Tech, Usability

  Geen reacties

  Een technisch verhaal waar je een sterke maag voor nodig hebt.

  Het optimaliseren van je website om beter gewaardeerd te worden door Google, is tegenwoordig een onmisbaar onderdeel van je online strategie. Google staat aan de frontlinie van het internet en is vrijwel altijd de eerste partij die online issues signaleert en oplost. Waarom? Ze hebben de resources en het budget.  Door die insteek hebben ze eigenlijk een monopoliepositie wat betreft online.

  Lees gerust verder

 • EEN SEO LIJSTJE OM NIET TE VERGETEN

  SCHRIJVER: // CATEGORIE: Bedrijfskunde, SEO, Usability

  Geen reacties

  Iedere ondernemer die ‘iets met online’ doet weet het intussen al, zoekmachine optimalisatie is min of meer onmisbaar. Er wordt alleen vaak heel moeilijk gedaan over zoekmachine optimalisatie terwijl er eigenlijk maar 1 stelregel is waar je aan moet voldoen: “Doe moeite voor je doelgroep, dan doet Google moeite voor jou!”
  Lees gerust verder